Food Bandits wirtualna kuchnia. Koncept przyszłości czyli jak się zarabia kasę w gastro.

Food Bandits wirtualna kuchnia

O kuchniach wirtualnych czy Ghost Kitchen’s powiedziano już wiele. Rozwiązanie to stało się szczególnie popularne w czasach Covida, kiedy to restauracje szukały sposobu na przetrwanie kiedy jednocześnie znacząco wzrastała popularność dań na wynos.

Kuchnie wirtualne produkowały dania pod wynosy.

Produkcja dań od A do Z odbywała się w kuchni partnera. Pomysł dobry, nie jedna restauracja stanęła na nogi a są przypadki, gdzie wywóz stał się głównym dochodem. Nie rozwiązało to natomiast problemu z zatrudnieniem wykwalifikowanego personelu.

A zatem jak się robi kasę w gastronomii?

Wirtualna kuchnia Food Bandits oferuje rewolucyjne rozwiązanie na miarę czasów …a nawet osobiście uważam znacznie je wyprzedza. Wirtualna kuchnia ..tak ale centralna! Co to oznacza dla partnera biznesowego? Przede wszystkim stałe i regularne przychody. Rozwiązanie zatrudnienia wykwalifikowanej kadry, ponieważ jedzenie, które trafia do kuchni partnera wymaga tylko obróbki końcowej, krótko mówiąc, nie potrzebujemy kucharza z wysokiej półki tylko przeszkolonej osoby z zakresu podstawowego.

Może to być doskonała oferta dla kuchni, które na przykład otwierają się w godzinach popołudniowych lub poprostu nie mają dużego obłożenia. O tym opowie Jędrzej Franek, współzałożyciel Food Bandits. Link do strony.


Zapisz się do newslettera i uzyskaj dostęp do bezpłatnych materiałów