Kim jestem

o mnie

Szef Kuchni, doświadczony menedżer restauracji i dyrektor operacyjny z wieloletnim doświadczeniem również w środowisku międzynarodowym.

Sukces restauracji to skomplikowana układanka, w której każdy element odgrywa kluczową rolę. Skuteczny marketing, dobrze prowadzona gospodarka magazynowa, ustalone cele sprzedażowe, targety finansowe, grafiki pracy i kontrola kosztów – wszystkie te aspekty muszą harmonijnie współgrać, aby restauracja mogła prosperować i rozwijać się. W złożonym świecie gastronomii, kluczowe jest nie tylko doskonałe jedzenie, ale również umiejętność zarządzania wieloma obszarami działalności jednocześnie.

Projekt bezgggg nazwy
o mnie

Zrzut ekranu 2023 02 23 o 20.14.14
rs
3E4A7505 2
Zrzut ekranu 2024 07 13 o 15.16.03
Zrzut ekranu 2024 08 23 o 17.18.03
Zrzut ekranu 2024 08 23 o 17.18.38
Zrzut ekranu 2024 08 23 o 17.25.08
Zrzut ekranu 2024 08 23 o 17.25.24

Świadcząc moje usługi, opieram się na wieloletnim doświadczeniu zdobytym zarówno w Polsce, jak i za granicą. Prowadziłem wiele projektów gastronomicznych, od małych lokali po duże, międzynarodowe przedsięwzięcia. Moje doświadczenie pozwala mi kompleksowo wspierać branżę gastronomiczną, oferując konsultacje w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokalu, zarządzania personelem, tworzenia procedur oraz marketingu dla gastronomii. Współpracuję zarówno z korporacjami, jak i lokalnymi przedsiębiorcami, również w branżach hotelowych oraz eventowych.

Wspieram branżę gastronomiczną w ramach konsultacji w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokalu, zarządzania personelem, tworzenia procedur oraz marketingiem dla gastronomii. Współpracuję z korporacjami oraz lokalnymi przedsiębiorcami, również w branżach hotelowych oraz eventowych.

Jestem również pomysłodawcą i autorem Podcastu Gastronomicznego, na łamach którego rozmawiam z moimi gośćmi o ich gastronomicznych przygodach, marzeniach i pasji.

Jestem pomysłodawcą i szkoleniowcem lokalnej inicjatywy GastroLab

W wolnym czasie tworzę Kalkulatory Gastronomiczne. Narzędzia pomocne w pracy managera jak i szefa kuchni.

Jestem prelegentem na branżowych wydarzeniach i targach oraz autorem artykułów w branżowych magazynach.

Tworzę również Ebooki, które dostępne są w formie płatnej i bezpłatnej na tej stronie.

INICJATYWY

Z entuzjazmem dzielę się swoją wiedzą z innymi

Prowadzę własny Podcast Gastronomiczny oraz współtworzę inicjatywy dla lokalnych przedsiębiorców.

gastro Lab

Lokalna inicjatywa skupiająca biznesy gastronomiczne