|
Raport kontroli czystości
|
Przydatny grafik utrzymywania czystości w kuchni
|
|
Formularz zamknięcia dnia
|
Przydatny druk rozliczenia dobowego
|
|
Odprawy wzór
|
Bardzo przydatny Wzór na Zeszyt Odpraw z personelem
|
|
Umowa o swiadczenie usługi gastronomicznej
|
Jeszcze jeden wzór umowy o świadczeniu usługi gastronomicznej
|
|
Zakres-obowiązków-Kucharz-pomoc-kuchenna-
|
|
|
Zakres-obowiązków-Szef-kuchni
|
|
|
Umowa o usługi gastronomiczne
|
Przykładowy wzór umowy na usługę gastronomiczną
|
|
Zakres-obowiązków-Manager
|
|
|
Zakres-obowiązków-Kierownik-lokalu
|
|
|
Protokół anulowania sprzedaży
|
|
|
Zakres-obowiązków-Kelner barman kasjer
|
|
|
Kalkulator zużycia prądu
|
Korzystając z kalkulatora możesz obliczyć koszty zużycia prądu urządzeń.
|
|
Lista obecności
|
|
|
Dobre praktyki GMB GHP
|
|
|
SWOT dla gastronomii
|
Co to jest analiza SWOT i dlaczego jest ważna.
Jakie są kluczowe elementy analizy SWOT.
Jak wykorzystać wyniki analizy do poprawy swojej działalności gastronomicznej.
|
|
12 strategii na kontrolę kosztów żywności
|
|
|
Zarabiaj na stratach
|
Czy w gastronomii można zarabiać na stratach? Artykuł w formacie PDF.
|
|
Swot dla gastronomii
|
|