fbpx

Sklep. Kalkulatory gastronomiczne. Usługi. Oprogramowanie. Szkolenia.

35

Z ogromną przyjemnością przedstawiam Państwu program, który stworzony został z użyciem wcześniej tu obecnych kalkulatorów Food Cost oraz kalkulatorem Zysków i Start.

Do rodziny moich kalkulatorów dołączył również kalkulator oparty na technikach macierzy BCG oraz inżynierii menu, tworząc tym samym niezwykle intuicyjny i prosty w obsłudze program Profit Manager. Dokonując właściwego wyboru, wkroczysz w naszą filozofię zyskownego prowadzenia biznesu w środowisku ProfitManager.pl . Nasz intuicyjny system transparentnie, w systemie dziennym przedstawi Ci wyniki finansowe Twojego biznesu. W końcu masz wiedzę = WSZYSTKO SIĘ ZGADZA! 

34

Czy wiesz ile zarabia Twoja restauracja? Zarabianie na stratach, czy to możliwe?Wszystkie informacje dotyczące finansów Twojej restauracji w jednym, czytelnym miejscu. Wynagrodzenia pracowników, koszty surowca, wydatki operacyjne i opłaty związane z prowadzeniem restauracji. Podsumowania liczbowe i procentowe. Analiza przeprowadzana w tygodniowych, miesięcznych i rocznych odstępach czasu. 

12 strategii na kontrole kosztow zywnosci 45 min

Czy masz problemy z obliczaniem ilości składników potrzebnych do przygotowania dań w swojej restauracji? Czy musisz często dokonywać skomplikowanych obliczeń, aby określić koszty produktów lub margines zysku? Jeśli tak, to kalkulator inżynier menu może być doskonałym narzędziem dla Ciebie i Twojej restauracji.

32

Kolejna odsłona popularnego kalkulatora gastronomicznego do obliczania dań na wynos. Mimo prostoty narzędzia, kalkulator uwzględnia nie tylko podstawowe obliczenia Food Cost i ceny sprzedaży, ale również koszty dodatkowe. Kalkulator zawiera również opcje obliczania kosztów w skali miesiąca lub roku, tak aby móc  sprawdzić zakres wartości kosztów, które nie zawsze uwzględniamy w kalkulacji ceny.

33

To bardzo skuteczne narzędzie do planowania wszelakiego rodzaju imprez czy uroczystości. Kalkulator pomaga obliczyć rentowność imprezy oraz wskaże potencjalny zarobek. Zapanujesz nad kosztami personelu oraz usług dodatkowych. Obliczysz precyzyjnie koszty związane z przygotowaniem i zdecydujesz o obłożeniu personelu z uwzględnieniem stawki godzinowej. Ty decydujesz co się opłaca i ile chcesz zarobić.