AUDIO
VIDEO
Moimi gośćmi są osoby związane pośrednio i bezpośrednio z gastronomią, które mają wpływ na funkcjonowanie Państwa lokalu. Przykładami mogą tu być: szefowie kuchni, managerowie lokali gastronomicznych, dostawcy, producenci sprzętu gastronomicznego czy też oprogramowania do gastronomii, szkoleniowcy i specjaliści. Spotykam się również z radcami prawnymi, księgowymi oraz przedstawicielami banków, aby przybliżyć ich opinie, doświadczenia oraz ciekawe oferty wspierające zarządzanie jednostką gastronomiczną.
Dodatkową zaletą podcastu gastronomicznego jest jego wewnętrzny branżowy networking, którego częścią stają się sami uczestnicy. To miejsce, w którym można dzielić się informacjami, spotkać specjalistów z różnych dziedzin oraz rekomendować swoje usługi.

Food Bandits wirtualna kuchnia. Koncept przyszłości czyli jak się zarabia kasę w gastro.
Food Bandits wirtualna kuchnia
O kuchniach wirtualnych czy Ghost Kitchen’s powiedziano już wiele. Rozwiązanie to stało się szczególnie popularne w czasach Covida, kiedy to restauracje szukały sposobu na przetrwanie kiedy…

Jaki POS wybrać dla restauracji? Dotykacka – numerem 1? – rozwiązanie nie tylko dla gastronomii
Jaki POS wybrać dla restauracji? Dotykacka – numerem 1 rozwiązanie nie tylko dla gastronomii?. Co to jest POS? Na co zwrócić uwagę przy zakupie odpowiedniego urządzenia? Ile kosztuje POS? Jakie…

Jak zarobić na restauracji
Jak zarobić na restauracji i w jaki sposób prowadzić lokal gastronomiczny aby zarabiał.
O tym rozmawiam z Marcinem Wachowiczem, twórcą takich konceptów jak Aioli, Banjaluka, Momu, Sing Sing…

Jak zarabiać sprzedając dania na wynos
Jak zarabiać sprzedając dania na wynos to pytanie, które skierowałem do Bartka Kubika, pomysłodawcy i Front Mena rozwiązania Order Incoming.
Możliwość sprzedaży dań na wynos online, uratowała…